SINOPSIS

Terorosta Slatan se bori protiv ruskog ugnjetavanja njegove države. Njegova misija kamikaze je naglo prekinuta zbog jake snežne oluje. Umesto da digne u vazduh avion pun ljudi na letu iz Moskve u Madrid, Slatan mora da čeka u ruskom hotelu sa svojim saputnicima da se vremeske prilike poboljšaju. U međuvremenu, nekolicina putnika različitih porekla otkrivaju svoje životne priče, primoravajući Slatana da preispita svoju misiju i pokuša da prevaziđe svoju tragičnu prošlost.

Fotografije

KamikazaKamikazaKamikazaKamikazaKamikazaKamikazaKamikaza

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Američki nindža 2 (1987)

    image
    Armstronga i Džeksona čeka najvažnija bitka u životu. Naoružani nindžakenima upuštaju se u borbu jedan na jedan…
  • Logan Laki (2017)

    image
    Priča prati dvojici braće koji planiraju da izvedu veliku pljačku tokom Nascar trka. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu...
  • Američki junak (2015)

    image
    Melvin, nevoljni superheroj, živi samo za zločin, žene i drogu - dok ne shvati da će svog otuđenog sina videti samo ako se potpuno posveti borbi protiv zločina.
  • Neukrotivi (1972)

    image
    Ostareli jahač rodea više misli na sebe nego na svoju suprugu, sina i najboljeg prijatelja. Svaki put kada izgleda da na neki način može srediti neka ključna...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.