SINOPSIS

Maks, dresirani vojni pas, nalazi se na borbenim linijama u Avganistanu zajedno sa svojim gazdom, marincem Kajlom Vinkotom. Ali kad situacija krene po zlu, Kajl biva smrtno ranjen, a Maks, istraumiran zbog gubitka prijatelja, ne može da ostane u službi. Vraćaju ga u SAD i jedina osoba s kojom hoće da se zbliži jeste Kajlov brat tinejdžer, Džastin. Tako Maksa usvaja Kajlova porodica, spasavajući mu život. Međutim, Maks je možda jedina Džejsonova šansa da sazna šta se stvarno desilo njegovom bratu i uz pomoć tinejdžerke Karmen, koja ume s psima, Džastin počinje da ceni pseće društvo.

Fotografije

MaksMaksMaksMaksMaksMaksMaksMaksMaksMaks

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Braća vetra (2015)

    image
    Lukas i njegov otac žive u austrijskim Alpama. Međutim, život im je obeležila tragedija. Lukasova majka poginula je u požaru, pa on izrasta u povučenu osobu. Otac...
  • Prokletnici (2009)

    image
    Grupa tvrdokornih Amirikanaca koja ubija naciste, vreba svoj plen u okupiranoj Francuskoj dok jedna Jevrejka, vlasnica bioskopa planira da usmrti visoke SS...
  • Hanni & Nanni (2010)

    image
    A drama centered around twins attending the same boarding school.
  • Hanni and Nanni 2 (2012)

    image
    Summer break is over and the twins return to Lindenhof, which has changed very much because Mademoiselle Bertoux has taken over while Mrs. Theobald is traveling.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.