SINOPSIS

Drama o ženi koja je doživjela živčani slom i ne može se oporaviti od depresije, zbog čega pati cijela obitelj, no olakšanje za sve bit će dolazak mlade djevojke.
Chase Philips (H. Mirren) odrasla je na otoku Martha's Vineyard. Ima muža (B. Bridges) i dvojicu sinova. Upravo je došla s liječenja zbog živčanog sloma. Njezin stariji sin Mali Richard ne želi s njom ni razgovarati, smatra je ludom, a mlađi Jason joj je privržen. Muž je voli, ali je nemoćan. Angažira djevojku za pomoć oko djece, Elizabeth (K. Sedgwick). Isprva Chase doslovno muči Elizabeth, a djevojka sve strpljivo podnosi. Naime, njezina majka bolovala je od depresije i ubila se kad je Elizabeth bila mala, a njezina sestra Katherine živi u bolnici za psihičke bolesnike. Ta sličnost između dviju žena stvara bliskost, u jednom trenutku Chase čak povjeruje i da voli Elizabeth kao ženu, ali shvati na kraju da se uz Elizabeth osjetila živom kako nikad prije nije. Kad Elizabeth ode s otoka, život Philipsovih vraća se u normalu.
Helen Mirren dobila je Zlatni globus za ovu ulogu, a Beau Bridges je bio nominiran, jednako kao i film za najbolji TV film.

Fotografije

Život s ChaseŽivot s Chase

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.