SINOPSIS

Ako ste sin najlegendarnijih superheroja današnjice - KOMANDIRA (KURT RASEL) i DŽETSTRIM (KELI PRESTON), za vas postoji samo jedna škola - GIMNAZIJA ZA HEROJE, elitna gimnazija koja ima za cilj pretvaranje učenika sa natprirodnim moćima u superheroje sutrašnjice. Jedin problem je u tome što Vil Stronghold (MAJKL ANGARANO) kreće u prvi razred bez ikakvih natprirodnih moći, a što je najgore od svega, umesto da se pridruži "herojskom" razredu, on je odbačen kao autsajder. Sada mora da preživi svoju prvu godinu i da izađe na kraj sa surovim profesorom fizičkog, (BRUS KEMBEL), nasilnikom koji poseduje natrpirodnu brzinu i opasnim zlobnim buntovnikom (sposobnim da bljuje vatru)... Da ne spominjemo uobičajene strepnje, očekivanja roditelja i probleme sa devojkama koji prate život tinejdžera. Ali kada zlikovac zapreti njegovoj porodici, prijateljima i samom postojanju GIMNAZIJE ZA HEROJE, Vil mora da se posluži svojim novostečenim natprirodnim moćima da ih sve spase i da dokaže da je heroj, dostojan porodične tradicije.

Fotografije

Škola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunakeŠkola za superjunake

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.