SINOPSIS

Džudi Brenli (Džejn Fonda) je domaćica koju je ostavio suprug, pa je primorana da se zaposli kao sekretarica u velikoj korporaciji.
Vajlet Njusted (Lili Tomlin), živahna menadžerka, upućuje Džudi u novi posao, posebno vodeći računa o tome da joj objasni zahteve lenjeg šefa Frenklina Harta (Dabni Koleman). U međuvremenu, Hartovi uporni pokušaji da zavede njegovu srećno udatu sekretaricu Dorali Rouds (Doli Parton) dovešće do toga da ga svi u firmi omrznu.
Kada Hart potpuno nefer preskoči Vajlet za unapređenje, ona svoju tugu leči u lokalnom baru sa Džudi i Dorali i usput im ispriča o Hartovim čuvenim udvaranjima. Kasnije, u Doralinoj kući, žene puše marihuanu i smišljaju planove osvete šefu iz pakla. Kada usled zabune Džudi, Vajlet i Dorali pomisle da su slučajno sipale otrov u Hartovu kafu, smišljaju način da ukradu njegovo telo iz mrtvačnice.
Kada se ispostavi da je živ, moraće da ga kidnapuju i tako spreče da ih ucenjuje ili prijavi policiji. Situaciju da im je šef odsutan iskoristiće da uvedu značajne promene na poslu.

Fotografije

Od devet do pet

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.