Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 8/10
(64 glasova)

SINOPSIS

Iscrpna priča smeštena u poslednje dane Američkog građanskog rata. Inman (Džud Lo) je mladi vojnik koji, uprkos povredi, pokušava da se vrati u Severnu Karolinu, gde ga čeka njegova voljena Ejda (Nikol Kidman).
Zasnovan na romanu Čarlsa Frejžera, film Entonija Mingele sa plejadom izvrsnih glumaca, iscrpna je priča smeštena u poslednje dane Američkog građanskog rata. Džud Lo glumi Inmana, mladog vojnika koji, uprkos povredi, pokušava da se vrati u Severnu Karolinu gde ga čeka njegova voljena Ejda (Nikol Kidman). U njegovom odsustvu, Ejda se sprijateljila sa Rubi (Rene Zelveger), koja joj pomaže da održava farmu njenog pokojnog oca. Inmanovo dugo putovanje kući vodi ga kroz Konfederaciju koja se osipa, dok upoznaje ljude iz svih sfera života koji mu i pomažu i odmažu da uradi ono što je naumio.

Fotografije

Hladna planinaHladna planinaHladna planinaMiramaxMiramaxMiramaxMiramaxHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planinaHladna planina

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.