SINOPSIS

Uspavani gradić u Wyomingu nije pravo mjesto za mladića koji sanja o sviranju timbala sa salserosima. U potrazi za svojojm sudbinom, Harlan (Randy Spelling) spakira stvari u auto, pozdravi se sa Srednjim zapadom i krene zapadno prema Meki show businessa: Los Angelesu.
Kad putem stane u kafiću pokraj ceste, Harlan upoznaje tajanstvenog Judea (Jason Priestley) koji bježi od dvojice zlikovaca. Jude skrije malu torbu u Harlanov auto, koju Harlan i ne otkrije dok ne stigne u L. A., gdje planira ostati sa svojim prijateljem, Portorikancem Caesarom. Nakon svoje prve noći u L.A.-u, Harlan se probudi i shvati da Caesara nema, a da je na njegovu mjestu Caesarova prijateljica, ljupka Tuesday Blackwell (Diora Baird). Caesar je Harlanu sredio audiciju kod lokalnoga salsa-orkestra, u kojem je i lokalna legenda Johnny Polanco. Bend ima probe usred latinskoameričkog susjedstva, gdje je pristojan dečko iz Wyominga, poput Harlana, kao riba na suhom. Ali Harlan će ih sve iznenaditi – on doista umije svirati i bend ga prihvaća. U međuvremenu su dva beskrupulozna zlikovca koji jure Judea otkrili da je torba kod Harlana. A to sada zna i Judeova bivša partnerica, fatalna Riley (Carmen Electra). Zlikovci otmu Tuesday i ostave Harlanu poruku: ako je želi vidjeti živu, bolje mu je da nađe ono što oni traže - Judeovu torbu punu dijamanata. Ali u torbi dijamanta nema! Uz pomoć novostečenih prijatelja u bendu, koji imaju dobre veze s latinskoameričkim podzemljem, Harlan će jurnuti u spasilačku misiju. Bit će uvijek korak ispred policije, ali će ga taj korak i odvesti u ruke para nemilosrdnih ubojica.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.