SINOPSIS

Deca koja provode Božić u letnjem odmaralištu, otkrivaju u bunaru u šumi ženu preodevenu u Deda Mraza. Ispostavlja se da je opasna kradljivica sa velikim plenom. Hrane je i brinu se za nju, vreme prolazi i ona misteriozno nestaje. Ove godine, Deda Mraz dolazi s vrećom smrtonosnih darova.
Grupica dece koja provodi Božić u letnjem odmaralištu otkrije u bunaru u šumi ženu preodevenu u Deda Mraza. Kad se obrate policiji, shvate da je ona opasna kradljivica sa velikim plenom.
Odluče da joj pomognu da izađe iz bunara, a za uzvrat, ona im obećava novac. Kad dobiju novac, pohlepa, strah i mračne misli nagnaju ih da promene planove, što ih onda dovede do niza nedoumica.
Trebaju li da zadrže novac? Zašto bi joj pomogli da izađe iz bunara? I hoće li biti u opasnosti ako joj pomognu? Deca odluče da joj ne pomognu.
Hrane je i brinu se za nju, ali dani u bunaru polako prolaze. Hladnoća, vlaga, tama i činjenica da je hrane paketićima dečje hrane pretvaraju njeno ropstvo u muku s fatalnim posledicama.
Jednog dana, kad joj deca dođu u posetu, pronađu prazan bunar... Ove godine, Deda Mraz dolazi s vrećom smrtonosnih darova.

Fotografije

Božićna priča

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Demonsko (2015)

  danas
  image
  Policijski službenik i psiholog istražuju smrt petoro ljudi koji su ubijeni dok su pokušavali da prizovu duhove…
 • Alis (2011)

  danas
  image
  Nakon što je slučajno gurnula prijateljicu s krova, Alis proždire krivica i ona tone u brutalnu noćnu moru seksa, droge i nasilja i gubi razum... Vukući za sobom...
 • Sarino uvođenje (2006)

  danas
  image
  Kada Saru, devojku sa magičnim moćima, i njenu normalnu sestru bliznakinju Lindzi pozovu da se pridruže i Alpha Nu Gamma i Pi Epsilon Delta, one otkriju kako dva...
 • Beži (2020)

  danas
  image
  Nešto je zlokobno i neprirodno u odnosu majke Dijane (SaraPaulson) i čerke Kloe (KijeraAlen). Prezaštitnički nastrojena Dijana je od rođenja odgajala ćerku u...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.