SINOPSIS

Sredinom šezdesetih Don Haskins (J. Lucas) dobio je priliku da u El Pasu vodi teksaški košarkašku ekipu. Shvatio je da od postojećih igrača neće moći stvoriti pobjednički tim i krenuo je u regrutiranje darovitih košarkaša iz koledža diljem Amerike - New Yorka, Detroita, Indiane... Većina tih mladića bili su crnci, ali "dečki iz grada". No u El Pasu, iako najkozmopolitskijem dijelu Teksasa, crnci su još uvijek "različiti"...
STAZE SLAVE temelje se na nadahnutoj istinitoj priči o neuspješnoj zapadnoteksaskoj košarkaškoj momčadi, čije su teškoće i izazovi na putu prema pobjedi potaknuli kulturne i filozofske turbulencije u povijesti SAD-a. Dočarava doba kada je, unatoč svim izgledima, prva afroamerička igračka postava osvojila zemlju i u obratu iznenađenja, 1966. osvojila NCAA. Josh Lucas glumi Dona Haskinsa, trenera čije je ime danas u Dvorani slavnih, strastvenoga trenera košarke na koledžu, koji je promijenio povijest košarke i promijenio tijek budućih događaja.

Fotografije

Put slavePut slavePut slavePut slavePut slave

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.