SINOPSIS

Radoholičarka Aleks je advokatica primorana da promeni život nakon iznenadnog muževljevog odlaska. Pokušavajući da održi na okupu rasturenu porodicu, pronalazi u sebi i ranjivost i unutrašnju snagu koje nije ni znala da poseduje.
U filmu „Aleks iz Venisa“, vredna advokatica Aleks Veder (Meri Elizabet Vinsted), primorana je da ponovo pronađe svoj put nakon što njen suprug (Kris Mesina) iznenada napusti porodicu. Dok pokušava da izađe na kraj sa ostarelim ocem (Don Džonson) koji i dalje želi da uspe kao glumac, ekscentričnom sestrom (Kejti Nera) i izuzetno stidljivim sinom (Skajlar Gertner), Aleks su zadesile sve moguće nevolje ovoga sveta i dovele do urnebesnih katastrofalnih događaja, a ona nema rame za plakanje. Shvativši da mora da napreduje sa ili bez muža, Aleks otkriva svoju skrivenu ranjivost, ali i unutrašnju snagu dok pokušava da održi porodicu netaknutom usred najzahtevnijeg i najvažnijeg slučaja u svojoj karijeri.

Fotografije

Aleks iz VenisaAleks iz VenisaAleks iz VenisaAleks iz VenisaAleks iz Venisa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • The Afternoon of Mr. Andesmas (2004)

    image
    Set mostly in the woods in the south of France, a fateful encounter changes the lives of a man and a woman.
  • Talea (2013)

    image
    It's summer holidays, and the planned Italian holiday with Jasmin's foster family is just around the corner. Everyone is looking forward to the trip - except...
  • Božićni ćupovi (2019)

    image
    Novinarka Hope Jensen otkriva izvanrednu tajnu iza fenomena praznika: ćupove pune novca koje su anonimno dodieljene ljudima u nevolji.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.