Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Neverovatna istinita priča o imućnoj engleskoj naslednici koja je pobegla od muža, nakon čega je on tužio njenog ljubavnika, što je izazvalo jedan od najvećih seks skandala u 18. veku. Godine 1781, ledi Simor Vorsli izazvala je opšte negodovanje kad je pobegla sa ljubavnikom, kapetanom Džordžem Bisetom. Njen razjareni muž, poštovani član parlamenta ser Ričard Vorsli, tužio je Biseta za navođenje na preljubu, zahtevajući neverovatnih 20.000 funti za štetu nanetu njegovoj „svojini, ledi Simor. Dok su se Simor i Biset krili u londonskom hotelu, ser Ričard i njegovi advokati pokušali su da dokažu neverstvo njegove žene pomoću serije pokvarenih planova. Ser Ričard je lagao na sudu, stvarajući savršenu sliku svog braka, ubeđujući druge da urade isto. Bisetu su pretili oskudica i zatvor, sve dok Simor nije osmislila odvažan plan kako bi spasla voljenog čoveka od propasti. Ali šokantne tajne koje je otkrila, ugroziće i njen ugled.

Fotografije

Skandalozna ledi VSkandalozna ledi VSkandalozna ledi VSkandalozna ledi VSkandalozna ledi VSkandalozna ledi VSkandalozna ledi VSkandalozna ledi VSkandalozna ledi V

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.