poster

Brzi Freddie, udovica i ja

Fast Freddie, the Widow and Me (2011)

dramski, komedija | Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: David Richards

Ocena: 6.2/10

SINOPSIS

Drama/komedija o obijesnom bogatašu koji preobrati strogu učiteljicu i strogoj učiteljici koja u obijesnom bogatašu probudi čovjeka, a sve to u domu za napuštenu djecu, u vrijeme pred Božić.
Bahati, obijesni bogataš Jonathan Donald (L. Fox) kao kaznu za pijanu vožnju mora odraditi određeni broj sati u domu za napuštenu djecu. Štićenici doma su tinejdžeri, većina ih ima životne probleme s kojima se mnogi ne suočavaju ni u starijoj dobi, a neki su i problematičnog ponašanja. Laura Cooper (S. Smart), voditeljica doma i njihova učiteljica, strogo vodi dom a takva je i prema samoj sebi bez smisla za običnu opuštenu zabavu. Jonathan svojim ponašanjem kao da donosi svjež zrak u monotonu domsku rutinu, a djecu do kraja osvoji kad ih, protiv Laurine volje, odvede u šoping po skupu, brendiranu odjeću kakva im je inače nedostupna. Iako nije ni slutio da će mu rad u domu postati važan u životu, neosjetno se veže i za djecu i za učiteljicu, a posebno za jednoga od dječaka, Fast Freddieja (J. McMullen), koji boluje od terminalnog zloćudnog tumora... A sve se to zbiva oko Božića.

Fotografije

Brzi Freddie, udovica i jaBrzi Freddie, udovica i ja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
  • Kuća sutrašnjice (2017)

    image
    Povučen i čudan tinejdžer postaje prijatelj sa pacijentom kome je urađena transplatacija srca i koji ga upoznaje sa pank rokom.
  • Ona je tako zabavna (2014)

    image
    Izi je mlada nezaposlena glumica koja se izdržava povremeno radeći kao prostitutka. Poziv na brodvejsku audiciju potpuno će promeniti njen život, posebno kada se...
  • Drugarčina (2017)

    image
    Radi se o dvojici totalno različitih muškaraca koji dolaze iz različitih svetova. Del Skot, dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.