Ocena: 7.1/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(14 glasova)

SINOPSIS

Zasnovan na književnom klasiku Tomasa Hardija, „Daleko od razuzdane gomile je priča o Batšibi Everdin (Keri Maligan), samostalnoj i energičnoj mladoj ženi koja nasleđuje ujakovu farmu. Finansijski nezavisna (što je bila retkost u viktorijansko doba), prelepa i jogunasta - privlači tri različita, ali uporna prosca: Gejbrijela Ouka (Matijas Šenerts), vlasnika farme ovaca kog je očarala njena odlučnost; Frenka Troja (Tom Staridž), zgodnog i nesmotrenog narednika; i Vilijama Boldvuda (Majkl Šin), uspešnog i zrelog neženju. Ova bezvremena priča o Batšibinom izboru i strasti dok pokušava da ostane samostalna, istražuje prirodu veza i ljubavi - kao i ljudsku sposobnost da prevaziđe nedaće prilagodljivošću i trpeljivošću.

Fotografije

Daleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomileDaleko od razuzdane gomile

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.