SINOPSIS

Smešten u uspavani kalifornijski gradić Stokton, “Grad izobilja” prati dvojicu boksera amatera: Talija, alkoholičara koji radi na farmi i još uvek je mlad, ali nedovoljno za boksera; i Ernija, koji tek počinje i vrlo je perspektivan.
Rastrzan između povlačenja s ringa i najboljih uspeha iz mladosti, akoholičar i radnik na farmi Tali (Stejsi Kič) se udružuje sa prijateljicom otpadnicom Omom (Suzan Tajerl) u naporima da se vrati u bokserski ring, ali njegovi lični demoni bez prestanka odnose prevagu nad njegovim ambicijama. U međuvremenu, stanovnik Kalifornije i bokser u usponu Erni (Džef Bridžis) prihvata Talijev savet da se javi treneru Rubenu (Nikolas Kolasanto) i stvori nešto od sebe. Shvativši najtežu lekciju od svih – da pobediti nije tako lako kao što zvuči – Erni je i dalje rešen da uzme sve što može od boksa i, za razilku od Talija, ne dopusti da ga slomi razočaranje.

Fotografije

Grad izobilja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.