Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Prekookeanskom brodu „Britanik preti velika katastrofa. Poludeli terorista koji sebe naziva „Džagernaut preti da će dići brod u vazduh ukoliko ne dobije pola miliona funti. Glumačku postavu čini veliki broj zvezda, od kojih su svi odlični glumci. Omar Šarif je kapetan broda; Entoni Hopkins je predstavnik kompanije za navigaciju, čija žena i deca su na brodu; Ričard Haris i Dejvid Hemings su deo tima za deaktiviranje bombi; i Širli Najt je putnica koja je, slučajno, Šarifova ljubavnica. Haris maestralno tumači ulogu sarkastičnog eksperta za eksplozive, ali konkurencija mu je Roj Kiner koji tumači ulogu organizatora društvenih aktivnosti na brodu i zadužen je da putnicima skreće pažnju s opasnosti.

Fotografije

Teror na BritanikuTeror na BritanikuTeror na BritanikuTeror na BritanikuTeror na BritanikuTeror na BritanikuTeror na BritanikuTeror na BritanikuTeror na Britaniku

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.