Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

Uzbudljiv triler koji donosi u život akciju i oštar um opisane u čuvenoj noveli Pitera Templa "Umiruća obala". U ovoj adaptaciji, detektiv Džo Kašin otkriva mrežu laži, izdaje i korupcije u policiji u malom priobalnom gradu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mutne vode (2019)

    image
    Istraga o devojci za pratnju koja je pronađena u luksuznom hotelu odvodi detektive na opasan trag i zahvata lokalne vlasti bogatog malog grada.
  • Ubistvo kod vodopada (2016)

    image
    Mlada devojka je pronađena mrtva kod vodopada sa kamenom u obliku srca u svojoj ruci. Istraga vodi do ezoteričnog kulta po imenu Zmajeva devica.
  • Misterija Aurore Tigarden: Veoma prljava igra (2019)

    image
    Aurora je pozvana da održi govor na konferenciji, a deo priredbe je i predstava u kojoj glumi Aurorin nećak Filip. Za vreme predstave nestaje struja, a kad se...
  • Who Is My Husband (2018)

    image
    When Sabrina suspects her husband Fletcher's possible infidelity with his numerous business trips to Paris, she discovers he has another wife and reveals illegal...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.