poster

Ultimate Deception

ULTIMATE DECEPTION (1999)

SAD
Reditelj: Richard A. Colla

Ocena: 5.3/10

SINOPSIS

Terry Cuff (Y. Bleeth) lijepa je mlada žena koja radi za šankom u baru u Cincinnatiju, razočarana u ljubavi i osamljena. Kad upozna Bobbyja Woodkina (R. Grieco), njezin život počinje dobivati smisao. Bobby je zgodan, pažljiv i zaljubljen. Vrlo brzo on je zaprosi i kupi kuću u kojoj će živjeti. Jedino što im nedostaje do potpune sreće jest dijete. No, čini se da mladi par ne može imati vlastito dijete. I dok se Terry još nada da će zanijeti, iznenadan telefonski poziv otkrije joj da je njezin muž bez njezinoga znanja podnio zahtjev za usvajanjem djeteta... Istodobno, u Minneapolisu živi obitelj Franka McThomasa - njegova žena Elaine, sin Andy, Andyjeva mlada žena Dana i njihovo tek rođeno dijete, kćerkica Gail. Frank i Bobby odrasli su zajedno i Frank jedva čeka da "stric Bobby" dođe vidjeti njegovu unučicu...

Ultimate Deception jedna je od onih istinitih priča za koje kažemo da je napeta kao kriminalistički film i jedan od filmova koji su dokaz da najneobičnije priče priča stvarni život. Izvrsni, uverljivi glumci, napetost i uvjerljivost drže gledateljevu pozornost od prvog do zadnjeg kadra.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.