Ocena: 4.9/10
Ocena korisnika: 9/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Kriminalistički film o novom obliku prostitucije, o studenticama koje su pratilje bogatim muškarcima, koji im zauzvrat financiraju studiranje.
Za razliku od usluga prostituki, muškarci koji traže pratilje među studenticama očekuju trajniju vezu. Veza se uspostavlja preko oglasa ili po usmenoj preporuci, najčešće uključuje i seksualne odnose, ali ne nužno. Djevojke dobivaju novac za studij i skupe darove, zauzvrat, na raspolaganju su svojim "mecenama" za intimne sastanke, ali i za, ako je potrebno, javna pojavljivanja. Te su djevojke dobile ime sugar babies, a njihovi su sponzori sugar daddies.
Tessa (T. Skovbye), Sasha i još nekoliko studentica već su neko vrijeme sugar babies koje imaju svoje sugar daddies. Kad Katie (A. Stoner) dođe na studij kao brucošica, pomalo otkriva otkud njezinim kolegicama novac i luksuzna odjeća. Isprva, Katie je šokirana i ta joj je ideja odbojna, no kako je njezina životna želja studij umjetnosti, a njezini roditelji nemaju novca, i ona je uvučena u lanac privlačnih pratilja. Ima sreće da je njezin sponzor, James (G. Panton), mlad i zgodan. Uvjerena je kako će mu uspjeti vratiti novac koji je od njega primila...

Fotografije

Studentice za pratnjuStudentice za pratnju

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.