poster

Zločin na talasima

Point Break (2015)

triler, akcioni, krimić, sportski, avanturistički | Kina, Nemačka, SAD, Austrija, Italija, Kanada, Meksiko
Reditelj: Ericson Core
CineStar TV | 2.5.24. | 15:40

Ocena: 5.3/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(35 glasova)

SINOPSIS

Inspirisan istoimenim hitom iz 1991, „Zločin na talasima je priča koja podseća na modernu verziju Robina Huda, a na velika nam platna donosi neverovatne poduhvate najboljih svetskih sportista ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikada snimljenih! Mladi FBI agent se ubacuje u tim ekstremnih sportista za koje sumnja da stoje iza niza neverovatnih, sofisticiranih korporativnih pljački. Na tajnom zadatku zbog kojeg mu je život u opasnosti pokušava da dokaže da su ti sportisti osmislili zapanjujuća krivična dela kojima uništavaju finansijska tržišta sveta. Ovo izvanredno filmsko delo snimano je na četiri kontinenta: u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snoubording, slobodno penjanje, letenje u odelu, motokros i surfovanje na 20 metara visokim talasima!

Fotografije

Zločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasimaZločin na talasima

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.