Ocena: 4.2/10
Ocena korisnika: 7.2/10
(13 glasova)

SINOPSIS

Pseće ludilo obuzima dve čivave kad njihovi nestašni kučići postanu izuzetno zahtevni. Ali kad njihovi ljudski vlasnici upadnu u nevolju, kučići neće prezati ni od čega da ih spasu.
Omiljene brbljive čivave su se vratile u drugom nastavku komedije „Čivava sa Beverli Hilsa“, prepune urnebesne zabave za celu porodicu. Pseće ludilo obuzima Papija i Kloi kad odgajanje njihovih bučnih i nestašnih kučića postane previše zahtevno. Ali kad njihovi ljudski vlasnici završe u nevolji, kučići neće prezati ni od čega da ih spasu – jer se porodica drži zajedno i u dobru i u zlu. Papi, Kloi i kučići kreću u junačku pustolovinu, dokazujući još jednom da i najmanja stvorenja mogu biti najveći junaci.

Fotografije

Čivava sa Beverli Hilsa 2Čivava sa Beverli Hilsa 2

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najgori Božić namrgođene mačke (2014)

    image
    Pas slavan na internetu, bijesan jer je ostao zadnji u trgovini kućnim ljubimcima, napokon pronalazi srodnu dušu - podjednako usamljenu djevojčicu.
  • Zaboravljeni princ (2020)

    image
    Svako veče pre odlaska u krevet razvedeni Džibi priča priče svojoj sestričini i tako zajedno putuju u daleke svetove. Sve dok jednom daleki svet ne dođe kod njih.
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Asteriks na Olimpijadi (2008)

    image
    PRO VISION Grčke sudije zabrane čarobni napitak kao neprirodni stimulans i Gali su primorani da se takmiče koristeći isključivo sopstvenu snagu, ali pre svega...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.