SINOPSIS

Iz malog grada, Pol je došao da studira u Njujorku, ali ne može da se snađe. Njegova srodna duša je Dora, devojka koja ima i više problema od njega: nema novca i u šemi je sa jednim od profesora.
Pol Tanek je pametan, ali socijalno nesnađen brucoš koji je tek stigao u Njujork sa Srednjeg zapada. Staromodan i marljiv, Pol ima problema s upoznavanjem ljudi, ne slaže se sa cimerima i većina kolega studenata jedva da i primećuje njegovo prisustvo. Ali on nalazi srodnu dušu u Dori Dajamond, koja ima više problema nego on: nema novca, nema gde da živi, radi ponižavajući posao kao konobarica u striptiz-klubu i u šemi je s jednim od profesora, Edvardim Alkotom, čije bezosećajno ponašanje teško da jača njeno poljuljano samopouzdanje. Dora savetuje Pola kako da se slaže sa cimerima, a Pol joj dozvoljava da ostane kod njega dok traži posao; kad shvati da ga je opčinila, mora da smisli kako da je preotme Edvardu.

Fotografije

GubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnikGubitnik

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.