poster

Sam u kući

Home Alone (1990)

Reditelj: Chris Columbus
Super TV2 | 14.4.24. | 21:00

Ocena: 7.7/10
Ocena korisnika: 9.2/10
(616 glasova)

SINOPSIS

Kada malog Kevina Mekalistera ostatak porodice slučajno ostavi samog u kući kada krene na božićno putovanje, on će biti prinuđen da odbrani porodični dom od dva trapava lopova, dok se njegovi ne vrate kući.
Film „Sam u kući“ je izuzetno uspešna i voljena porodična komedija o malom dečaku po imenu Kevin (Makoli Kalkin) kojeg njegova porodica slučajno ostavlja samog u kući kada krene na praznično putovanje u Francusku. Kada shvati da je sam, naučiće da se stara o samom sebi i da čak zaštiti kuću od dva trapava lopova (Džo Peši, Danijel Stern), koji planiraju da opljačkaju svaku kuću u Kevinovom komšiluku u bogatom predgrađu Čikaga. Iako je slepstik kraj filma pomalo nasilan, Kalkinov šarm pomogao je da ovaj film, u vreme svog prikazivanja u bioskopima, bude jedan od najuspešnijih filmova svih vremena.

Fotografije

Sam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kućiSam u kući

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.