poster

Marsovac: Spasilačka misija

The Martian (2015)

akcioni, naučna fantastika, dramski, avanturistički | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Mađarska, Jordan
Reditelj: Ridley Scott

Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(123 glasova)

SINOPSIS

Za vreme misije na Marsu nakon snažne oluje ostali misle da je astronaut Mark Votni (Met Dejmon) mrtav i odlaze. Ali Votni je preživeo i ostao sâm na negostoljubivoj planeti. Pošto mu je ostalo izuzetno malo zaliha, mora da se osloni na svoju genijalnost, domišljatost i duh kako bi opstao i našao način da pošalje signal Zemlji da je živ. Milionima kilometara daleko, NASA i tim međunarodnih naučnika neumorno pokušavaju da smisle kako da „Marsovca vrate kući, dok članovi njegove posade kuju smeo i odvažan plan spasavanja. Dok se otkrivaju priče o neverovatnoj hrabrosti, ceo svet navija za njegov bezbedan povratak. „Marsovac je zasnovan na bestseleru i pod rediteljskom palicom Ridlija Skota u njemu glume nezaboravni glumci kao što su Džesika Častejn, Kristen Vig, Kejt Mara, Majkl Penja, Džef Danijels, Čivetel Edžiofor i Donald Glover.

Fotografije

Marsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misijaMarsovac: Spasilačka misija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.