poster

Tajne Da Vincijeva koda

Secrets of the Code (2006)

Reditelj: Jonathan Stack

Ocena: 5.1/10

SINOPSIS

Bestseller Dana Browna "Da Vincijev kod" zaintrigirao je milijune čitatelja diljem svijeta. "Tajne Da Vincijeva koda" temeljito istražuje glavne teme "Da Vincijeva koda". Autor publicističkih uspješnica Dan Burstein, u njemu odgovara na mnoga pitanja koja se spominju u "Da Vincijevu kodu". Je li Isus doista bio u braku s Marijom Magdalenom? Je li i ona bila jedna od njegovih učenica i je li napisala svoje evanđelje? Jesu li njih dvoje imali dijete? Jesu li pojedini geniji iz svijeta umjetnosti i znanosti, ličnosti popud Leonarda da Vincija i Isaaca Newtona, pripadali tajnim društvima koja su raspolagala najintrigantnijim povjerljivim informacijama u povijesti i je li Leonardo dio tih informacija prenio Posljednjom večerom i drugim slikama?

Fotografije

Tajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva kodaTajne Da Vincijeva koda

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.