Ocena: 7.9/10
Ocena korisnika: 7.09/10
(11 glasova)

SINOPSIS

Žorž i An, su penzionisani profesori muzike. Oboje u svojim osamdesetim, imali su dobar i kvalitetan život, što možemo da vidimo iz kadrova njihovog raskošnog iako pomalo demode stana na početku filma. Zajedno su maltene oduvek, i posle toliko vremena jednako dobro se razumeju kroz razgovor i kroz zajedničko ćutanje. Imaju jednu kćer, koja je takođe muzičar i koja živi u inostranstvu sa porodicom.
Jednog jutra An doživljava moždani udar, posle čega se ustanovi da mora na operaciju. Međutim, zahvat nije uspešan, što dovodi do paralize desne strane tela, bez ikakve šanse da joj bude bolje, upravo suprotno.
Uskoro, ona traži od Žorža da joj pomogne da okonča svoj život. Pokušavajući da joj dočara šta od njega traži, koliko žrtvu, on joj postavlja sasvim logično pitanje: Šta bi ti uradila da si na mom mestu?
Ipak, on obećava ženi svog života da neće dozvoliti da ju ikada vrate u bolnicu i tako ostaje zarobljen između obećanja, odanosti i osećaja za ispravnost.

Fotografije

LjubavLjubavLjubavLjubavLjubavLjubavLjubavLjubavLjubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Prava distanca (2007)

  nedelja
  image
  Mladi perspektivni novinar istražuje ubistvo žene koju je nekad voleo. Nakon asmoubistva glavnog osumnjičenog, on otkriva strašnu istinu u vezi zločina.
 • Gordost i predrasuda (2005)

  nedelja
  image
  Vrhunska glumačka ekipa u šarmantnoj i hvaljenoj adaptaciji klasičnog romana Džejn Ostin o pet sestara u britanskoj porodici kojom upravlja majka, rešena da...
 • Zapamti nedelju (2013)

  nedelja
  image
  Usamljena konobarica misli da je upoznala pravog, ali je nešto čudi. On je odsutan, preokupiran. Krije li nešto? Odgovor je - da. On ne želi da priča o moždanom...
 • Kristalna reka (2008)

  nedelja
  image
  Paul i Davie Nance žive u malom gradiću u unutrašnjosti. Do potpune sreće fali im samo dete. Nažalost Davie je pobacila već nekoliko puta. Svoj materinski...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.