SINOPSIS

Ova komedija, u trajanju od 45 minuta, pruža vam nezaboravnu tenisku parodiju sa dve najpoznatije televizijske zvezde, Endijem Sembergom i Kitom Haringtonom. Sa premijerom koja se emituje tokom najvažnijeg vikenda u tenisu - finala muškog singla na Vimbldonu - Sedam dana u paklu predstavlja satiričan, kvaziozbiljan osvrt na dvojicu izmišljenih tenisera iz ne tako daleke prošlosti, koji su odigrali meč svih vremena: sedmodnevni meč u pet setova na Vimbldonu tokom kojeg su ova dvojica tenisera dali, bukvalno, sve od sebe.
Pored najznačajnijih (i najbizarnijih) trenutaka u meču, Sedam dana u paklu predstavlja osvrt, u dokumentarističkom stilu, na živote i karijere dva rivala: Arona Vilijamsa (Semberg), neizlečivog mrguda čije ponašanje u najboljem izdanju je gore od Mekinroovog ponašanja u najgorem izdanju (Mekinro se pojavljuje u filmu glumeći sebe), i Čarlsa Pula (Harington), priglupog talenta od kojeg cela Engleska očekuje da osvoji Vimbldon. Dobro poznati gosti urnebesno upotpunjuju priču o ovim lažnim superzvezdama, glumeći izmišljene likove ili iščašene verzije sebe.

Fotografije

Sedam dana u pakluSedam dana u pakluSedam dana u pakluSedam dana u pakluSedam dana u pakluSedam dana u paklu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.