poster

Diary of a Nymphomaniac

Diario de una ninfómana (2008)

dramski, romantični | Španija
Reditelj: Christian Molina

Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 6.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Val ima 28 godina, univerzitetske studije, pogodnu ekonomsku poziciju. Ona je liberalna mlada žena koja stalno traži nova iskustva kako bi zadovoljila svoju seksualnu znatiželju. Ovaj način života joj stvara brojne probleme sa muškarcima, poslom i prijateljima. Ipak, smrt njene bake i gubitak posla će učiniti da se njen život promeni. Zaljubljuje se u čoveka sa kojim će živeti u strastvenoj i burnoj idili sve dok se njihov odnos ne prekine na jedan način po nju veoma traumatičan. Očajna, Val će poželeti da okonča sopstveni život, oseća se užasno usamljeno, u dugovima je i potpuno je izgubila samopoštovanje. Tada odlučuje da se otisne u vode visoke prostitucije. U početku će se osećati potpuno zadovoljna: daje na volju svim svojim fantazijama i zarađuje mnogo novca. Ali će ubrzo otkriti najprljaviju stranu najstarijeg zanata na svetu.

Recenzije


Pregled od hymie
subota, 27. mart 2021. 00:26
Valérie Tasso discovers sex at 15. By the time she approaches thirty she is hungry for sex and does not hesitate to call herself a nymphomaniac. She confides her impulses to her wise grandmother who invites her not to frustrate her desire but also to be able to understand the sense of loneliness that she tries to remove. After her grandmother's death and lost her job, Valérie looks for a new one. Thus she meets Jaime, a romantic man who, for the first time, makes her feel in love. Everything... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.