SINOPSIS

Manolo, mladić koji želi da ispuni očekivanja svoje porodice, ali i da sledi svoje srce, upušta se u neverovatnu avanturu koja se odvija na tri različita izmišljena sveta, gde mora da se suoči sa svojim najvećim strahovima.
Od producenta Giljerma del Toroa i reditelja Horhea Gutiereza, stiže animirana komedija sa jedinstvenim vizuelnim stilom. “Knjiga života” govori o putovanju Manoloa, mladića koji želi da ispuni očekivanja svoje porodice, ali i da sledi svoje srce. Pre nego što izabere put kojim će krenuti, on se upušta u neverovatnu avanturu koja se odvija na tri različita izmišljena sveta, gde mora da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Prošaran pop hitovima, na sasvim nov način, animirani film “Knjiga života” podstiče nas da slavimo prošlost, ali i da se radujemo budućnosti.

Fotografije

Knjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga životaKnjiga života

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.