Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(44 glasova)

SINOPSIS

U urnebesnoj komediji „Lovci na deveruše“, posrednici u razvodima brakova Džon Bekvit (Oven Vilson) i Džeremi Grej (Vins Von) su poslovni partneri i prijatelji iz detinjstva koji dele jedan zaista jedinstveni hobi – upadaju nepozvani na venčanja. Kakvo god da je venčanje u pitanju – jevrejsko, italijansko, irsko, kinesko ili hindu – harizmatičan i šarmantan duet uvek ima lukave priče za radoznale zvanice pa neizbežno postaju hit na svakom prijemu na kojima se strogo pridržavaju svojih osvedočenih „pravila upadanja na venčanja“ za upoznavanje i muvanje žena koje uzbuđuje i sama pomisao na brak. A na kraju još jedne uspešne sezone nazdravljanja mladama i mladoženjama, Džeremi saznaje da se kćerka ministra finansija Vilijama Klirija (Kristofer Voken) i njegove žene Ketlin (Džejn Simur) udaje i da će to sigurno biti društveni događaj godine u Vašingtonu. Nakon infiltriranja u celu stvar, Džon i Džeremi brzo odvajaju deveruše Kler (Rejčel MekAdams) i Gloriju (Ajla Fišer) Kliri. Dok je izdašan prijem u punom jeku, Džeremi dovodi do savršenstva svoj plan da zavede Gloriju, ali Džonovo flertovanje sa Kler neočekivano kvari njen uobraženi momak Sek (Bredli Kuper). Nakon što se neočekivano brzo i snažno zagrejao za Kler, Džon ubeđuje upornog Džeremija da prekrši pravila upada na venčanja i prihvati poziv na zabavu na produženom vikendu na imanju porodice Kliri. Kada stignu na imanje pored jezera, Džon i Džeremi doživljavaju brojne komične nezgode u rukama histeričnih i otkačenih članova porodice Kliri, ali dobijaju i nekoliko neočekivanih lekcija o ljubavi i ljubavnim vezama.

Fotografije

Lovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deverušeLovci na deveruše

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.