SINOPSIS

Oskarom nagrađeni reditelj Klint Istvud predstavlja nam bioskopsku adaptaciju mjuzikla nagrađenog Tonijem. „Momci iz Džersija pripoveda priču o četvorici momaka iz siromašne četvrti Nju Džersija, koji su osnovali legendarnu rok grupu iz 1960-ih, The Four Seasons. Džon Lojd Jang ponovo je u ulozi legendarnog pevača Frenkija Valija, za koju je dobio Tonija, dok Erik Bergen glumi tekstopisca Boba Gaudija. Priču o njihovim usponima i padovima prate pesme koje su imale veliki uticaj na generaciju, uključujući „Sherry, „Big Girls Don't Cry, „Walk Like a Man i mnogi drugi klasični hitovi koji su i danas omiljeni među novim generacijama obožavalaca zahvaljujući mjuziklu koji se prikazuje na Brodveju duže od osam godina.

Fotografije

Momci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz DžersijaMomci iz Džersija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.