Ocena: 5.6/10

SINOPSIS

Budi oprezan kada se kladiš, pogotovo s posuđenim novcem, poručuje nam neugodno iskustvo Julie Condre u urnebesnoj akcijskoj komediji 'Put do iskupljenja', redatelja i scenarista Roberta Vernona.

Amanda Tucker (Julie Condra) s dečkom posudi 250 tisuća dolara od svog šefa, ali novac izgube na klađenju i sada su u velikoj neprilici jer ih počinju pratiti opasni mafijaši. Jedini izlaz Amanda vidi u pomoći svoga bogatog djeda Nathana (Pat Hingle), ali on, međutim, ima svoje planove. Na jezeru iskupljenja susrest će se sve zainteresirane strane - mafija, policija, djed i unuka. Ostaje samo pitanje hoće li uspjeti izgladiti nesporazume? Redatelj i scenarist 'Puta do iskupljenja', Robert Vernon, u svojem je filmu naumio publiku prije svega dobro zabaviti pa se zato i uhvatio spajanja dvaju žanrova koji pravilno izvedeni zabavu i garantiraju, a to su komedija i akcijski film. 'Put do iskupljenja' odlična je akcijska komedija koja se odvija na cesti, a završava u skoro religioznom tonu. Nepromišljenu Amandu igra Julie Condra, ali prave su zvijezde filma veterani Pat Hingle i Wes Studi, koji svojom vitalnošću i predanošću mogu posramiti i mnogo mlađe kolege.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.