SINOPSIS

Uma Turman, Đina Roulends, Džulijet Luis tumače glavne uloge u intimnoj drami koja prati tri žene iz radničke klase, u pokušajima da izgrade odnose i pronađu smisao života u kulturnim okvirima Bejona u Nju Džersiju.
Uma Turman, Đina Roulends, Džulijet Luis tumače glavne uloge u intimnoj drami koja prati tri žene iz radničke klase, dve najbolje prijateljice u kasnim dvadesetim i jedne starije žene, majke jedne od njih dve – u pokušajima da izgrade odnose i pronađu smisao života unutar kulturnih okvira Bejona u Nju Džersiju, osamdesetih. Pribegavajući očajnim merama u potrazi za „g. Savršenim”, najčešće sreću muškarce koje ne zanima veza. Ipak, starija žena nalazi sreću sa penzionisanim udovcem (Ben Gazara) koga upoznaje u restoranu u kom radi. Mada je njena kći na početku neprijateljski raspoložena prema toj vezi, među njih dve se ipak razvija bliskost.

Fotografije

Histerično slepiloHisterično slepiloHisterično slepiloHisterično slepiloHisterično slepiloHisterično slepilo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.