Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Kada plaćeni ubica prihvati profitabilni posao da ubije loklanu lepoticu u jednom surferskom gradu, on ubrzo otkriva da nije jedini koji želi njenu smrt. Sad mora da preduhitri ostale ubice i prvi oduzme život ovoj prkosnoj devojci.
U ovom mračnom i komičnom trileru, Sajmon Peg glumi plaćenog ubicu, Čarlija Vulfa, koji otkriva da nije jedina osoba koja pokušava da ubije lokalnu lepoticu (Alis Braga) u malom, sunčanom, surferskom gradu. Čarli se ubrzo nađe usred tri priče o ubistvu, haosu, uceni i osveti. U filmu se takođe pojavljuju Salivan Stejplton, kao kockar koji pokušava da otplati dugove pomoću rizične prevare sa životnim osiguranjem; Tereza Palmer, kao Ledi Magbet iz malog grada; Kalan Malvi, kao bogat i ljubomoran vlasnik kluba na plaži; Luk Hemsvort, kao lokalni surfer koji se bori za ženu koju voli; i Brajan Braun, kao korumpirani policajac koji želi najveći deo kolača.

Fotografije

Ubij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri putaUbij me tri puta

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.