Ocena: 6.3/10

SINOPSIS

Šta se desi na moru, ostaje na moru… Alis ima 30 godina i mornar je. Zaljubljena je, ali neudata. Dok je njen partner Feliks čeka na kopnu, ona isplovljava kao pomoćni mehaničar na Fideliju, starom teretnom brobu. Kada se ukrca, ona ne saznaje samo da je zamena za preminulog mehaničara, već i da je kapetan broda Gael, njena prva ljubav. U svojoj kabini, Alis pronalazi dnevnik pokojnog mehaničara. Čitajući beleške o tehničkim problemima, seksualnim avanturama i ljubavnim patnjama, ona shvata da sadržaj dnevnika umngome opisuje njeno putovanje. Brod pristaje u razne luke, a Alis živi na brodu sa muškom posadom, suočava se sa novim ljubavnim osećanjima i pokušava da ostane na pravom kursu.

Fotografije

Fidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanjeFidelio: Alisino putovanje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.