SINOPSIS

Priča ovog filma počinje tri godine nakon što se Majk na vrhuncu karijere povukao iz sveta stripera, u trenutku kad preostali članovi ekipe Kraljevi Tampe takođe žele da krenu njegovim stopama. Ali uradiće to na svoj način: oboriće publiku s nogu poslednjim izvanrednim nastupom u Mertl Biču istovremeno deleći mesto pod reflektorima sa legendarnim Čarobnim Majkom. Na putu ka poslednjem nastupu, uz kraća zaustavljanja u Džeksonvilu i Savani da bi obnovili stara i stekli nova prijateljstva, Majk i momci uče neke nove pokrete i oslobađaju se prošlosti na iznenađujući način.

Fotografije

Čarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXLČarobni Majk XXL

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.