poster

Moja stara gospođa

My Old Lady (2014)

komedija, dramski, romantični | Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, SAD
Reditelj: Israel Horovitz
CineStar TV | 25.4.24. | 08:05

Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 8/10
(11 glasova)

SINOPSIS

Njujorčanin putuje u Pariz da bi prodao vrlo vredan stan koji je nasledio od pokojnog oca. Međutim, doživljava neprijatnosti od njegovih trenutnih stanara – živahne starije gospođe i njene sarkastične ćerke.
Njujorčanin Matajas (Kevin Klajn) putuje u Pariz nakon saznanja da je nasledio prostrani stan od svog otuđenog oca. Matajas se nada da će jednostavno prodati svoje nasleđe i vratiti se kući, ali njegov plan se izjalovljuje kad otkrije da starija gospođa Matilde (Megi Smit) i njena ćerka (Kristin Skot Tomas) koriste stan i nemaju nameru – niti zakonsku obavezu – da ga napuste. Saznaje da, zbog vekovima stare tradicije, koju Francuzi nazivaju „vijaže“, ne može dobiti svoj stan sve dok trenutni stanar ne premine. Dok pokušava da proda svoj ugovor – pa čak i pribegava uceni – kako bi nešto zaradio, Matajas o Matilde i svom ocu saznaje i više nego što je nameravao.

Fotografije

Moja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođaMoja stara gospođa

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.