poster

Glas familije Belier

La famille Bélier (2014)

dramski, komedija, muzički | Francuska, Belgija
Reditelj: Eric Lartigau
CineStar TV | nedelja | 10:00

Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 8.7/10
(24 glasova)

SINOPSIS

Komedija sa sedam nominacija za najprestižniju francusku filmsku nagradu Cezar! U porodici Belije svi su gluvonemi osim šesnaestogodišnje Pole i ona je glavni tumač svojim roditeljima u svakodnevnom životu, a posebno kad je reč o upravljanju porodičnim imanjem. Jednog dana, nakon što profesor muzičkog otkrije njen izvanredan pevački talenat, ona će odlučiti da se sprema za audiciju za hor Francuskog radija. Ta odluka će je udaljiti od porodice i prisiliti da odraste.

Fotografije

Glas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije BelierGlas familije Belier

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.