Ocena: 5.8/10

SINOPSIS

Godine 1950. slavni velški pesnik Dilan Tomas prvi put je otputovao u Sjedinjene Američke Države. Džon Brinin, konzervativni diplomac Harvarda i pesnik u usponu, dobija jedinstvenu životnu priliku da se pobrine za Tomasa nakon njegovog dolaska u Sjedinjene Države. Mnoge divlje priče prate slavnog pesnika, ali Brinina ništa ne može pripremiti na zadatak koji ga čeka. Tomas je genijalni pisac, ali ne ume s ljudima, previše pije i zabavlja se kao da sutra ne postoji. Da bi završio isplanirani obilazak najboljih američkih univerziteta, Brinin odlučuje da mu pomogne tako što će ga odvesti u malu kolibu u ruralnom delu Konektikata, nadajući se da će ga tako odvojiti od sveta, malo ukrotiti njegov ego i smanjiti potrebu za lumpovanjem. Ali čak i usred nedođije, Tomas pronalazi publiku za svoju umetnost, strast, ljubav i agresiju.

Fotografije

Zapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezdeZapali zvezde

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.