poster

Mister Bin

Bean (1997)

porodični, akcioni, komedija, avanturistički | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Reditelj: Mel Smith
RTL Három | 14.4.24. | 16:20

Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(139 glasova)

SINOPSIS

Rouan Atkinson dovodi svog nestašnog Mister Bina na veliki ekran. Priča počinje kad Bin stigne u Los Anđeles da čuva čuvenu sliku, ali pošto je nesposoban za bilo koji fizički zadatak, sve odlazi dođavola.
Jesen je 1997. i veoma bogati darodavalac donirao je 50 miliona dolara galeriji Grirson iz Kalifornije da najpoznatiju američku sliku – “Vislerovu majku” – vrati kući. Do sada je ovo važno umetničko delo bilo izloženo u Muzeju D’Ors u Parizu i rukovodioci galerije žele da uvaženi stručnjak uveliča ceremoniju otkrivanja slika, te pozivaju englesku Kraljevsku Nacionalnu galeriju da pošalje svog najboljeg akademika da nadgleda ceo proces. To je najgora greška koju su ikada napravili. Britanci ne šalju svog najboljeg stručnjaka, već svog najomraženijeg i najnesposobnijeg službenika u očajničkom pokušaju da ga se otarase. On se zove Bin. Mister Bin. 007 je njego IQ i sve što dodirne pretvori se u haos. Zasnovan na liku koji je stvorio i odglumio Rouan Atkinson, film “Mister Bin” predstavlja priču o veoma običnom čoveku s lepom, urednom frizurom. Za samo par dana u Los Anđelesu Bin je skoro potpuno uništio brak, karijeru i živote svog domaćina Dejvida Lenglija i njegove divne žene i dece.

Fotografije

Mister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinMister BinNBCUNBCUMister BinMister BinMister BinMister Bin

Recenzije


Pregled od hymie
sreda, 07. april 2021. 10:58
Mr. Bean, played by Rowan Atkinson, is a stupid, clumsy child trapped in a man's body. He has the tendency to screw things up. When he does, he tries to fix them in ways that only make it worse. The movie shows us one thing that is never seen in the TV show: a job. In the TV show, all the situations he finds himself in are in his free time, as if he doesn't work for a living. Since the movie needs a plot, Bean is given a job to do.

The movie begins with Bean as a security guard at an art... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.