SINOPSIS

Za nedelju dana, tinejdžerka Mod je izbačena iz škole, najbolja prijateljica ju je ispalila, dečko koga „voli“ ju je ostavio, a pokojna baka joj je ostavila pet miliona dolara pod jednim uslovom. Mod mora da upiše koledž koji ne želi.
Tinejdžerske godine nikad nisu lake... Ali za Mod, situacija ne može biti gora. U roku od nedelju dana, izbačena je iz škole, najbolja drugarica ju je ispalila, dečko koga „voli“ ju je ostavio, a pokojna baka joj je ostavila ogromnu svotu novca pod jednim uslovom. Mod mora da upiše koledž koji ne želi, a njena ekscentrična porodica nimalo joj ne pomaže. Pošto se njen 18. rođendan približava munjevitom brzinom, Mod mora da uroni u svet samospoznaje ili će u suprotnom ostati bez nasledstva.

Fotografije

Petparački valcerPetparački valcerPetparački valcerPetparački valcerPetparački valcerPetparački valcerPetparački valcerPetparački valcerPetparački valcerPetparački valcer

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.