Ocena korisnika: 7/10
(269 glasova)

SINOPSIS

Kockar je rimejk film klasika ”Potpaljivač Bob” iz 1955. godine. Režiju potpisuje Nil Džordan, a glumačku ekipu čini izvanredna internacionalna postavka, među kojima se našao čak i srpski reditelj Emir Kusturica, koji tumači ruskog hakera Vladimira. Na čelu glumačke ekipe nalaze se fenomenalni Ralf Fajns i Nik Nolte, koji su svojim talentom dodatno začinili i uokvirili ovu kvalitetnu priču.
Okoreli kockar Bob Montanet, rešava da se okane svog poroka, smatrajući da postaje star za takve stvari. Baš tada, neko ga prijavljuje policiji. Agent Rodžer mu je neprestano za petama, ali Montanet se nikako neće predati bez borbe. Umesto toga, on sa dobro organizovanom ekipom obija kazino u čijem podrumu se nalaze skupocene slike neprocenjive vrednosti.
Ekipa traži što više vrednosti, dok mozak operacije sa neverovatnom brzinom i uspehom umnožava milionske žetone i to sve pred velikim brojem svedoka, u dvorani kockarnice. Međutim, kada pokuša da unovči sve, na sopstveno zaprepašćenje, zatiče prazan sef. U istom momentu, u kancelariji ispod zgrade ekslodira plin. Dokazi su dobro zataškani, a agent Rodžer moraće dobro da se pomuči da razotkrije istinu.

Fotografije

KockarKockar

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.