poster

U lošem društvu

Bad Company (1995)

Reditelj: Victor Salva

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 6.4/10

SINOPSIS

Trgovački putnik Jack Powell dobiva neželjeno društvo u skitnici Adrianu, na području kojim hara serijski ubojica i gdje je upravo opljačkano milijun dolara iz casina. Jack se želi riješiti Adriana, ali on ga upozorava da se ne šali s njim i da zna njegovu tajnu, kao što i Jack zna njegovu. Put dvojice pomaknutih muškaraca u crvenom buicku se nastavlja, postajući sve opasnijim...
Victor Salva relativno je poznat autor intrigantnih niskobudžetnih filmova, uglavnom trilera s inklinacijom prema hororu. "Bad Company" možda je njegov najuspjeliji uradak; riječ je o iznimno napetom psihološkom trileru ekspresivnih protagonista koje izvrsno utjelovljuju dobro poznati Lance Henriksen (Aliens, Alien 3, Lijepi Johnny, TV serija Milenium) i Eric Roberts (Coca-cola Kid, Pobješnjeli vlak, Star 80, U završnoj fazi). Film je bio vrlo zapažen i Salvu je nakon njega angažirao Disney za režiju "Powde".

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.