Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 4/10

SINOPSIS

Godine 1984. Dastin Hofman je glumio u čuvenom brodvejskom izvođenju drame Artura Milera „Smrt trgovačkog putnika, nagrađene Pulicerovom nagradom. Godinu dana kasnije, Hofman i većina članova glumačke ekipe glumili su i u filmskoj verziji. Hofman je tumačio ulogu Vilija Lomana, ostarelog trgovačkog putnika, koji ostaje bez posla zbog senilnosti. Dok živi od pomoći koju dobija od prijatelja Čarlija (Čarls Derning), Vilijeve dugogodišnje zablude o uspehu su raspršene, i on i njegova porodica su utučeni, a on čak razmišlja i o samoubistvu. Dok se priseća svog života i neispunjenih obećanja koja je dao sinovima Bifu (Džon Malkovič) i Hepiju (Stiven Lang), Villi se konačno suočava sa neprijatnim istinama u vezi sa sinovima, pogotovo Bifom, nekadašnjim sportistom koji je postao kleptoman. Jedan od najboljih među mnogim filmskim verzijama plodonosnog rada Artura Milera, „Smrt trgovačkog putnika (1985) osvojila je nekoliko nagrada, uključujući Hofmanov Zlatni globus i Emi.

Fotografije

Smrt trgovačkog putnikaSmrt trgovačkog putnikaSmrt trgovačkog putnikaSmrt trgovačkog putnikaSmrt trgovačkog putnikaSmrt trgovačkog putnika

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.