SINOPSIS

Obiteljska drama. Jednog dana u učionicu učiteljice Bethany Polesky (K. Cross) ušetao je, na radost svih đaka, lijep pas, koji kao da nije zalutao nego je došao s ciljem i odlučno. Djeca su mu predlagala razna imena, a kad je netko rekao Duke, pas je radosno zalajao. Poslije škole pratio je učiteljicu do njezinog automobila i nepozvan uskočio unutra. Nemajući kamo, Bethany ga je povezla kući. Kod kuće, njezin se muž upravo vratio s operacije: bio je u ratu u Afganistanu, ranjen je i prijeti mu potpuna invalidnost. Terry (S. Weber), depresivan i malodušan, s dijagnosticiranim PTSP-om, brzo se veže uz Dukea, kao i njegova dvanaestogodišnja kći Alice (R. Rycroft). Iako je Duke neobično pametan, lijep i dobro odgojen pas, čini se kao da je stigao niotkuda i kao da ga nitko ne traži, pa ga obitelj Polesky zadrži.
Kad dozna da će morati na još jednu operaciju, Terry je očajan, ne samo zato što će možda završiti u invalidskim kolicima, nego i zato što se osjeća krivim jer ne može skrbiti za svoju obitelj, samo im je na teret. Za vrijeme jednog vatrometa doživi živčani slom i ode od kuće. Sa sobom je poveo samo Dukea... Tako će proteći deset godina,a zatim će uslijediti niz dramatičnih, potresnih, emotivnih događaja u kojima će Duke imati važnu ulogu. Kad se pogleda unatrag, čini se kao da se Duke nije slučajno pojavio onoga dana u učionici Bethany Polesky.

Fotografije

Pas zvani Djuk

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.