SINOPSIS

When the accident-prone daughter of a French businessman disappears in Brazil and the detective sent down to find her returns empty-handed, the businessman's company psychologist comes up with an unusual plan - send someone equally accident-prone to find her. Despite detective Campana's objections and disbelief in bad luck, he and Francois Perrin, the accident-prone man in question, are teamed up and head back down to Brazil to pick up the girl's trail.

Fotografije

La Chèvre

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mamurluk 3 (2013)

    image
    Prošle su dve godine otkako su momci upoznali ružniju stranu Las Vegasa i oporavili se od otmice, pucnjave i narko-dilera iz Bangkoka. Fil, Stju i Dag vode...
  • Ejs Ventura: Kad priroda pozove (1995)

    image
    Ejs Ventura, detektiv za kućne ljubimce, vraća se sa spiritualnog putovanja kako bi istražio nestanak retkog belog slepog miša, svete životinje plemena iz Afrike.
  • O brate, gde si? (2000)

    image
    Cilj im je da pronađu i podele sakriveni plen i započnu novi život. Za petama im je misteriozni policajac odlučan u nameri da ih vrati u zatvor.
  • Ptice Grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin (2020)

    image
    Da li ste nekad čuli priču o policajki, ptici pevačici, psihopati i mafijaškoj princezi? “Ptice grabljivice (i fantastična emancipacija Harli Kvin)” je uvrnuta...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.