SINOPSIS

Didije i Bernar su dvojica muškaraca koji na prvi pogled nemaju ništa zajedničko osim činjenice da su oženjeni dvema sestrama. Za večerom pada opklada: Didije i Bernar će prestati da puše. Izazov je na pomolu i njihov pakao počinje...
Didije i Bernar su dvojica muškaraca koji na prvi pogled nemaju ništa zajedničko osim činjenice da su oženjeni dvema sestrama. Didije je uspešni farmaceut iz srednje klase, a Bernar je oronuli profesor u nasilnoj srednjoj školi. Povezuje ih zajednička ljubav prema duvanu. Njihov očuh ima istu naviku koja mu ugrožava zdravlje. Da bi ga ohrabrili da ostavi pušenje, Didije i Bernar pristaju na opkladu – treba da ostave cigarete na dve nedelje. Obojica muškaraca u početku su zapanjena koliko je lako ostaviti pušenje. Međutim, posle nekoliko dana obojica su na ivici pucanja, kao i njihovi brakovi.

Fotografije

OpkladaOpkladaOpkladaOpkladaOpkladaOpkladaOpkladaOpkladaOpkladaOpklada

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.