SINOPSIS

Šta bi bilo da cipelica nije odgovarala? Iskusite čuda i veličanstvenost bajke o Pepeljuzi sa spektakularnim preokretom u Diznijevoj filmskoj avanturi „Pepeljuga 3: Put u prošlost“. Kad se njena zla maćeha dočepa čarobnog štapića Dobre vile i vrati vreme, Pepeljuga mora da pronađe svog princa i poništi nove čini. Gas, Žak i svi vaši omiljeni likovi ponovo su sa nama u ovom uzbudljivom i urnebesnom osvrtu na jedan od najčuvenijih filmova svih vremena. Prepun fenomenalne muzike i obilujući magijom, čudima i neizvesnošću više od originala, ovaj film je očaravajuća zabava za celu porodicu.

Fotografije

Pepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlostPepeljuga 3: Put u prošlost

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.