Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(28 glasova)

SINOPSIS

Radnja filma vrti se oko uspešnog romanopisca Bila, koji se već nekoliko godina bori sa prevazilaženjem osećanja, koja gaji prema bivšoj ženi Eriki. U tome mu pomaže prijateljica, a ponekad i ljubavnica Triša.
Erika podiže njihovo dvoje dece, Samantu i Rastija, a Bil pokušava nekako da popravi svoj odnos sa njima.
Samanta je objavila svoj prvi roman i odlučna je da izbegne ljubav po bilo koju cenu, nakon što je videla kako su prošli njeni roditelji. Ipak, sreće simpatičnog Lua, koji je spreman da sve uradi ne bi li je osvojio.
Rasti je, takođe, talentovan mlad pisac. On piše naučnu fantastiku, a njegov uzor je Stiven King. Stalno je u potrazi za novim životnim saznanjima. Tako tragajući, usput se zaljubljuje i u prelepu, ali i problematičnu Kejt. Tako, prvi put iskusi i šta znači "slomljeno srce"...

Fotografije

Izgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubaviIzgubljeni u ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.