SINOPSIS

Igrani film, zasnovan na istoimenoj humorističkoj seriji, ismeva popularne rijaliti programe o pronalaženju partnera. U trećem nastavku, bivši učesnici iz prve i druge sezone više se takmiče za nagradu od 900 dolara, nego za ljubav.
Igrani film, zasnovan na istoimenoj humorističkoj seriji, ismeva popularne rijaliti programe o pronalaženju partnera. U trećem nastavku, bivši učesnici iz prve i druge sezone vraćaju se na imanje, ali ne da se takmiče za ljubav. Ovog puta se takmiče za nagradu od 900 dolara. U trećoj sezoni učestvuje i veliki obožavalac ovog rijaliti programa, izvučen iz anonimnosti, kome je pružena životna šansa da upozna muškarce i žene kojima se divi godinama.

Fotografije

U plamenu ljubavi 3U plamenu ljubavi 3U plamenu ljubavi 3U plamenu ljubavi 3U plamenu ljubavi 3U plamenu ljubavi 3U plamenu ljubavi 3U plamenu ljubavi 3

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.