Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

U odsutnosti poludjeloga šefa Vicov (R. Dreyfuss) gang suočen je s međusobnom borbom članova za prevlast, ali i sa suparničkim bandama koje žele preuzeti njegove poslove. Njegova desna ruka, Mickey Holiday (J. Goldblum), pokušava održati stvari pod nadzorom, ali upustivši se u istodobnu ljubavnu pustolovinu sa šefovom ljubavnicom Grace (D. Lane) i njezinom sestrom Ritom (E. Burke) samo pogoršava ionako lošu situaciju. Jer u tijeku je rat za teritorij u kojemu sudjeluju bezobzirni gangsterski vođe Jake Parker (K. MacLachlan), Jules Flamingo (G. Hines) i Jacky Johnson (B. Reynolds). Svoj komad kolača želi ugrabiti i ekscentrični Vicov i Mickeyev navodni prijatelj Ben London (G. Byrne) pa zbrci nema kraja. Osobito nakon što Vica otpuste iz umobolnice...
"Vrijeme ubojica", kriminalistička satira glumca, scenarista i redatelja Larryja Bishopa (Wild in the Streets, Kill Bill Vol. 2), zabavna je žanrovska travestija klasičnoga američkoga film noira, ali i nastavak poigravanja poznatih iz filmova poput "Oceanovih jedanaest" ili "Robina i sedam Hoodova". Richard Dreyfuss (Diplomac), Jeff Goldblum (Dan nezavisnosti) i Gabriel Byrne (Državni neprijatelj) predvode izvrstan glumački sastav koji čine još i zvijezde poput Burta Reynoldsa (Deliverance), Ellen Barkin (Wild Bill) ili Diane Lane (Indijansko ljeto). Vječiti negativci Henry Silva, Billy Drago i Jon Igrassia briljiraju u karakterističnim revolveraškim prizorima, a u malim ali zapaženim epizodama pojavljuju se i Richard Pryor, Paul Anka i redateljev otac Joey Bishop.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.